Information

Rydhave Paintball
Holstebrovej 36
7830 Vinderup

info@rydhavepaintball.dk
www.rydhavepaintball.dk

Vigtig information angående paintball. Det er påbudt på paintball banen at alle spillere erkender på tro og love de er år +18 – dog år +16 hvis forældre/værge giver barnet en skriftlig tilladelse, der kan fremvises til instruktøren på spilledagen. Der bliver inden udlevering af våben og andet udstyr instrueret af egne professionelle instruktører i håndtering samt alm. brug af våben og udstyr. Det er på spillerens eget ansvar at færdes på banen, samt spillernes egen forsikring der bliver draget til ansvar ved evt. ødelæggelser eller ulykker. Ved ikke acceptabel brug af banens våben eller udstyr, kan instruktøreren til en hver tid stoppe spillet eller bortvise én eller flere personer fra banen. Der skal altid spilles efter banens regelsæt og udvises respekt fra instruktørens anvisninger.

Ved bestilling aftales den ønskede spilletid på banen incl. instruktion samt omklædning. Det er muligt at tilkøbe ekstra spilletid efterfølgende, hvis instruktøreren og banens booking tider tillader – der giver ingen garanti på dette, så ved tidlig bestilling opnåes bedst den ønskede spilletid.

Betalingen kan forekomme via en samlede bankoverførsel pr. banespil i grupper. Kontakt betaling efter aftalt beløb (der gives ikke penge tilbage på spilledagen). MobilePay fra hver enkel spiller er muligt på spilledagen, samt tilkøb af ekstra kugler kan betales via MobilePay eller kontanter (der gives ikke penge tilbage på spilledagen).

Booking af aktiviteter kan foregå via websidens “Booking” side, “Kontakt” siden eller der kan sendes en mail til info@rydhavepaintball.dk. Alle henvendelser bliver besvaret hurtigst muligt, samt bekræftelse på den aktivitet der ønskes. Ændringer i en i forvejen reservation skal forekomme hurtigst muligt. Ved annullering eller ændret dato på en reservation skriv en mail til info@rydhavepaintball.dk.

Ved leje af hallen til indendørs fodbold, skal hallen, omklædningsrum og sauna efterlades i samme rengjorte stand som den bliver modtaget. Leves der ikke op det dette bliver der pålagt et rengøringsgebyr på 1.200,- Ved halleje på 1 dag, weekend eller derover, skal hallen rengøres efter brug. Det er muligt at tilkøbe komplet rengøring af hallen som er aftalt på forhånd til 1.200,- Ved en ikke rengjort hal samt arealer der tilknytter sig hallen vil der blive oplagt et rengøringsgebyr  på 1.800,-